VRAGEN? BEL: +31(0)344 - 683 056

NIEUWS

12Pack BV op EMPACK 2017
12Pack BV zal weer present zijn op EMPACK 2017 met de nieuwste ontwikkelingen uit het leveringsprogramma van 12FILL. Wij presenteren u de nieuwste machines welke door ons in eigenbeheer zijn ontworpen en gebouwd. Waaronder een compacte economische tafeldoseur voor poeders en granulaten, dmv een horizontale schroef. Daarnaast onze nieuwe standaard serie VMG30x gewichtsvullers voor potten, flessen en cans in 3 standaard uitvoeringen, een vol-automatische tafelvulmachine voor potten en flessen, div. sluitmachines en inductieseamachines van handmatig tot inlijnsystemen. Contacteer ons voor een afspraak op de beurs of nadere informatie.

U vindt ons op Standnr. G120 - Brabanthallen - Den Bosch 5&6 April. 
<br />
2016-06 12Pack BV komt met een complete vernieuwde lijn Gewichtsvullers
12Pack BV heeft haar 12FILL line Gewichtsvullers, vulmachines voor vloeistoffen op basis van gewicht in flessen, potten, emmers, cans, vaten en/of IBC's vernieuwd en verder uitgebreid. Door de inmiddels ruime ervaring in de voedingsmiddelenbranche en chemische industrie hebben wij onze machines nog verder kunnen aanpassen aan de door de branches gestelden eisen en voorwaarden. Als engineer en fabrikant van de machines kunnen we echter, als nog zeer klantspecifieke eisen eenvoudig aan onze al uitgekristaliseerde ontwerpen toevoegen. 
12Pack BV heeft haar programma doppensluitmachines uitgebreid
12Pack BV heeft haar 12FILL line Doppensluitmachines uitgebreid met een serie nieuwe semi-automatische tafeldoppensluitmachines. De totale serie bestaat uit eenvoudige handsluiters met balancer, handsluiter met manueel tafelframe en pneumatisch tafelframe. Daarnaast hebben we nog een aantal specials ontwikkeld voor het sluiten van doppen met speciale klantspecifieke sluitingen. 
De tafeldoppensluitmachines kunnen worden voorzien van onze standaard doppenkoppen (zie ook onze webshop;  http://www.12fill.eu/nl/category/-doppenschroefkoppen/ en/of speciaal klantspecifiek vervaardigde doppenkoppen.
12Pack BV steunt Alpe d'HuZes 2016
12Pack BV wenst alle deelnemers aan Alpe d'HuZes en als mede sponsor in het bijzonder TEAM "Met 'n Grijns-s en 'n traan" ontzettend veel succes met de inzet voor dit fantastische goede doel.
Alpe d'HuZes
12Pack BV op EMPACK 2016
12Pack BV zal na de succesvolle deelname aan Empack 2015 in 's-Hertogenbosch, ook present zijn op Empack 2016 te Utrecht. 12Pack zal o.a. de nieuwe lijn Gravimetrische vulmachines  12Weigh Weegvullers presenteren uit het bouwsteenmodule concept. 
Verder demonsteren wij uiteraard nog overige verpakkingsmachines van de door ons vertegenwoordigde fabrieken voor de verwerking/verpakking van poeders/granulaten, vloeistoffen, eindverpakking en palletverpakking.
12Pack BV op EMPACK 2015
12Pack BV zal weer present zijn op EMPACK 2015 met de nieuwste ontwikkelingen uit het leveringsprogramma van 12FILL. Wij presenteren u de nieuwste machines welke door ons in eigenbeheer zijn ontworpen en gebouwd. Waaronder een compacte economische tafelgewichtsvuller, een servo-aangedreven doppensluiter, een volautomatische 3-rollen etiketteermachine en een zeer compacte tafeltubevul-en sluitmachine. Contacteer ons voor een afspraak op de beurs of nadere informatie.
12Pack BV op INTERPACK 2014
12Pack BV zal weer present zijn op Interpack 2014 bij de door haar vertegenwoordigden fabrieken; Moellers Maschinenfabrik, Greif-Velox, Mewes en Electronics Devices. Wij zullen samen met de door ons vertegenwoordigde fabrieken Greif-Velox en Moellers de nieuwste ontwikkelingen tonen betreffende; Palletlading zekering d.m.v. Krimphoezen en Rekhoezen, Afzakinstallaties en ladingzekering. Verder zullen we bij Mewes de nieuwste ontwikkelingen m.b.t. volautomatische afvul- en sluitlijnen tonen en bij Electronics Devices de nieuwste technologie op het gebied van Inductiesealing. Contacteer ons voor een afspraak op de beurs of nadere informatie.
12Pack BV op EMPACK 2014
12Pack BV zal na de succesvolle deelname aan Empack 2011 tevens weer present zijn op Empack 2012.
12Pack zal o.a. de nieuwe lijn 12Fill afvul-, sluit- en etiketteermachines presenteren uit het bouwsteenmodule concept. Deze modules zijn stap-voor-stap inpasbaar in een complete semi- dan wel volautomatische afvullijn voor dun tot pasteus vloeibare producten van 25 ml. tot 25L. Verder demonsteren wij uiteraard nog overige verpakkingsmachines van de door ons vertegenwoordigde fabrieken voor de verwerking/verpakking van poeders/granulaten, vloeistoffen, eindverpakking en palletverpakking.
12Pack BV heeft inmiddels al meer dan 100 Inductiesealsystemen geleverd
12Pack BV heeft sinds zij voor geheel West-Europa de importeur van Electronics Devices is geworden voor Inductiesealsystemen, inmiddels al meer dan 75 systemen geleverd. De ED sealsystemen bieden naast dat zij prijstechnisch zeer interessant zijn een zeer grote bedrijfszekerheid en klanttevredenheid. 12Pack BV biedt naast de systemen zelf, veelal uit voorraad leverbaar een uitstekende service, waarbij alle onderdelen op voorraad gehouden worden en indien nodig een snelle interventie kan plaatsvinden, waarbij het systeem op lokatie kan worden gerepareerd of worden onderhouden.
12Pack BV
T. +31 (0)344 - 683056
F. +31 (0)344 - 683374
12Fill BV
T. +31 (0)344 - 683056
F. +31 (0)418 - 592402
Bezoekadres:
Steenweg 14
4181 AL Waardenburg
Nederland
Postadres:
Kaardebol 9
4007 VN Tiel
Nederland